Tervetuloa

Zafira-shop on maahantuojan verkkokauppa, josta saat aidot Lambar, Carezza Collection ja Terveyskarhu-villatuotteet vauvasta vaariin nopealla toimitusajalla. Tuoteperheemme villatuotteet valmistetaan lampaanvillasta, merinolampaan villasta, kamelinvillasta ja kashmirvillasta.

NOPEA TOIMITUS! Jos haluat nopeuttaa tuotteiden postitusta, lähetä sähköinen kuitti maksutapahtumasta sähköpostilla osoitteeseen info@zafira.fi. Postitamme tuotteet välittömästi maksutapahtuman jälkeen.

Aito villa on ekologista, hengittävää, luonnostaan hygieenista ja paloturvallista. Villalla on erinomainen lämmöneristyskyky talvella lämmittävä ja kesällä viilentävä.

Villatuotteitamme omaan käyttöön sekä liikelahjaksi.

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla info@zafira.fi, soittaa numeroon 040-7475733 tai tulla tutustumaan tuotteisiimme Kauppakeskus Pasaatin Villapuotiin Kotkaan (Keskuskadun sisäänkäynnin lähellä). Olemme näytteilleasettajina Osaava Nainen –messuilla Turussa 26-28.10.2018, Kätevä ja Tekevä –messuilla Lahdessa 3.-4.11.2018, Pietarsaaren Kauppiasmessuilla 17.-18.11.2018. Olemme keväällä 2019 mukana näytteilleasettajana mm. Turun Rakennusmessuilla ja Piha ja puutarha -messuilla, Lahden Raksamessuilla, Jyväskylän Rakennusmessuilla, Helsingin Kevätmessuilla Messukeskuksessa. Olemme pyrkineet olemaan näytteilleasettajina myös mm. Asuntomessuilla, Meripäivillä Kotkassa, Jaakonpäivillä Pietarsaaressa, Wanhat Talot-tapahtumassa Loviisassa.

Suunnittelilla on uuden varastomyymälän avaaminen Kotkaan (Kyyhkylänkuja 6). Ilmoitamme myöhemmin avaamisen ajankohdasta.

Käy tutustumassa myös tuotteistamme kirjoitettuun käyttäjäkokemukseen Katriina Tammilehdon Vesta box-blogissa: "Unet villalla: hyvästi vilu, hyvästi hikoilu! + alennuskoodi" linkistä: Vesta box

Kiitos kun tutustut sivustoomme.

Lämpimin terveisin
Kari Väisänen

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

tech