Tervetuloa

Zafira-shop on maahantuojan verkkokauppa, josta saat aidot Lambar, Carezza Collection ja Terveyskarhu-villatuotteet vauvasta vaariin nopealla toimitusajalla. Tuoteperheemme villatuotteet valmistetaan lampaanvillasta, merinolampaan villasta, kamelinvillasta ja kashmirvillasta.

NOPEA TOIMITUS! Jos haluat varmistaa nopean toimituksen, lähetä sähköinen kuitti maksutapahtumasta sähköpostilla osoitteeseen info@zafira.fi. Postitamme tuotteet välittömästi maksutapahtuman jälkeen. Postiennakolla toimitettavat lähtevät saman päivän aikana.

Aito villa on ekologista, hengittävää, luonnostaan hygieenista ja paloturvallista. Villalla on erinomainen lämmöneristyskyky talvella lämmittävä ja kesällä viilentävä.

Villatuotteitamme omaan käyttöön sekä liikelahjaksi.

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla info@zafira.fi, soittaa numeroon 040-7475733 tai tulla tutustumaan tuotteisiimme Kauppakeskus Pasaatin Villapuotiin Kotkaan (Keskuskadun sisäänkäynnin lähellä). Olemme näytteilleasettajina keväällä 2019 mm. Tampereen Asta-messuilla ja PIha ja koti -messuilla, Turun Rakennusmessuilla ja Piha ja puutarha -messuilla, Lahden Raksamessuilla ja Pihapiirimessuilla, Jyväskylän Rakennusmessuilla, ja Helsingin Kevätmessuilla Messukeskuksessa. Kesällä olemme näytteilleasettajana ainakin Asuntomessuilla Kouvolassa, Jaakonpäivillä Pietarsaaressa, Wanhat Talot-tapahtumassa Loviisassa.

Suunnittelilla on uuden varastomyymälän avaaminen Kotkaan (Kyyhkylänkuja 6). Ilmoitamme myöhemmin avaamisen ajankohdasta.

Käy tutustumassa myös tuotteistamme kirjoitettuun käyttäjäkokemukseen Katriina Tammilehdon Vesta box-blogissa: "Unet villalla: hyvästi vilu, hyvästi hikoilu! + alennuskoodi" linkistä: Vesta box

Kiitos kun tutustut sivustoomme.

Lämpimin terveisin
Kari Väisänen

Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %.

tech